Personvern

§ 1 Registrering og lagring av personlige opplysninger

Personopplysninger betyr informasjon om personlige eller faktiske forhold rundt en kjent/gjenkjennelig person, navn, adresse eller telefonnummer. Når du bruke vårt nettsted samler vi inn følgende informasjon nevnt nedenfor til interne system-relaterte og statistiske formål: Navnet på siden du har angitt i leseren, operativsystemet og domenet sender forespørselen, datoen og tidspunktet for besøket, søkemotoren ble brukt, kortsiktig for filene som ble lastet ned. Vi samler kun inn informasjon som er nødvendig for å fullføre en handel eller kundehenvendelse. Vi sender kun faktura og spør derfor ikke om noen form for betalingsinformasjon. Du kan når som helst be om å få se informasjonen som er lagret, endre eller be om å få informasjonen slettet.

§ 2 Bruk, deling og sletting av personlig informasjon

De personlige opplysningene du gir oss vil bare brukes for den opprinnelige hensikten som for eksempel å svare på en forespørsel, utføre en bestilling, deltakelse i en konkurranse eller kredittvurdering. Vi vil aldri selge din personlige informasjon. Vi gjør oppmerksom på at vi på myndighetenes forespørsel i enkeltsaker har retten til å avsløre informasjon hvis dette kreves i straffesaker, eller det er nødvendig å håndheve opphavsretten til åndsverk.

§ 3 Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en nettanalysetjeneste fra Google Inc. Google Analytics bruker informasjonskapsler ("cookies") som lagres på computeren din og gjør det mulig å analysere hvordan du bruker nettsiden. Vanligvis vil opplysningene som samles i informasjonskapslene overføres til en server i USA og lagres der. Hvis IP-anonymisering er aktivert på denne nettsiden vil Google nedkorte IP-adressen i land tilknyttet EU/EØS. I unntakstilfeller vil hele IP-adressen overføres til USA og avkortes der. På oppdrag fra operatøren av nettsiden vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettsiden, sette sammen rapporter om aktiviteten på nettsiden og å tilby operatøren andre tjenester i forbindelse med bruken av nettsiden. IP-adressen som nettleseren din sender vil ikke kobles med noen annen informason som Google har lagret. Du kan hindre at det lagres informasjonskapsler ved å gjøre innstillinger på nettleseren din. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette vil påvirke muligheten du har til å navigere på siden. Du kan hindre at Google sammenholder og bearbeider dataene som informasjonskapslene har generert og din egen bruk av nettsiden (inkl. IP-adressen) ved å laste ned og installere en nettleser plugin som du finner på denne lenken  tools.google.com/dlpage/gaoptout .

Mer informasjon om bruksbetingelser og personvern finner du på www.google.com/analytics/terms/no.html eller på www.google.de/intl/no_no/policies/.

KONTOER
Det kan være nødvendig å opprette en konto for å bruke visse deler av Nettstedet. Du må aldri benytte en annen bruker av Nettstedets konto uten først å få samtykke til dette. Du må oppgi fullstendig og korrekt informasjon når du oppretter din konto hos oss. Du alene er ansvarlig for aktiviteten i tilknytning til din konto. Vi anbefaler at du holder passordet ditt hemmelig. Du må umiddelbart underrette oss dersom du blir oppmerksom på uautorisert bruk av din konto.

Kundeservice

Åpent 08:00 - 22:00 man-søn

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å komme i gang med dugnaden. Kontakt kundeservice på telefon, email eller bruk skjemaet nedenfor.

Email

Send e-post: Klikk her

Åpningstider

08:00 - 22:00 man-søn