VILKÅR FOR BRUK

Dette er betingelsene (“Vilkår for bruk”) som gjelder for bruk av Nettstedet frostysocks.no. Du aksepterer Vilkår for bruk ved å gå inn på Nettstedet. Vi har rett til å begrense eller hindre adgang til Nettstedet dersom bruken oppfattes som urelmessig.

 

Grunnleggende vilkår for bruk

Velkommen til frostysocks.no. Ved bruk av vår nettside godtar du å overholde følgende vilkår og betingelser for bruk, som sammen med våre retningslinjer for personvern styrer forholdet mellom deg og frostysocks.no.

Bruk av nettstedet er underlagt følgende vilkår for bruk:

Innholdet på sidene er generell informasjon og kan endres uten varsel. Din bruk av informasjonen eller materiale på webområdet er helt på eget ansvar. Det er ditt eget ansvar å sikre at alle produkter, tjenester eller informasjon som er tilgjengelig gjennom dette nettstedet, oppfyller dine krav. Varemerker, logoer og servicemerker ("merker") vist på området kan ikke brukes til noe formål, inkludert, men ikke begrenset til å bruke metakoder på andre sider eller sider på Internett uten skriftlig tillatelse fra eieren av merkene. All informasjon og innhold som finnes på dette nettstedet er beskyttet av opphavsrett. Det er forbudt å endre, kopiere, distribuere, overføre, vise, publisere, selge, lisensiere, skape, avledede eller å gjøre noe av innholdet tilgjengelig for kommersielle eller offentlige formål. Uautorisert bruk av webområdet kan gi opphav til krav om erstatning og/eller være kriminelt. Dette nettstedet kan ha lenker til andre nettsteder der du kan forlate denne siden og gå til et tredjepartsmateriale. Leverandøren har ingen skjønn til å endre, oppdatere eller styre innholdet på eksterne nettsteder. Det faktum at Frosty Socks linker til et nettsted er ikke en anbefaling, godkjenning, sponsing eller tilknytning til disse nettstedene, dens eiere, eller leverandører.

 

VÅRE RETTIGHETER

Vi forbeholder oss retten til å midlertidig eller permanent, modifisere eller trekke tilbake Nettstedet (eller deler av det) med eller uten varsel til deg, og du bekrefter at vi ikke kan holdes ansvarlige overfor deg eller noen tredjepart i forbindelse med modifikasjoner eller tilbaketrekking av Nettstedet; og/eller når som helst endre disse Vilkår for bruk. Fortsatt bruk av Nettstedet (eller deler av det) fra din side i etterkant av en slik endring innebærer en aksept av endringene. Det er ditt ansvar å sjekke jevnlig om Vilkår for bruk er endret. Dersom du ikke aksepterer endringer i Vilkår for bruk, må du umiddelbart slutte å bruke Nettstedet; og/eller overvåke aktiviteter eller innhold i tilknytning til Nettstedet. Vi kan etterforske enhver innrapportert overtredelse av disse Vilkår for bruk eller klager relatert til Nettstedet, og ta ethvert skritt som vi mener er passende (herunder, uten å være begrenset til, advarsler, suspensjon, avslutte tilgang, eller knytte ytterligere betingelser til din tilgang og/eller fjerne materiale fra Nettstedet).

Vi vil i rimelig grad forsøke å vedlikeholde og forbedre Nettstedet. Nettstedet vil bli endret fra tid til annen.

 

PERSONOPPLYSNINGER

Vi respekterer dine personopplysninger, og behandler dem i overensstemmelse med vår Personvernserklæring og gjeldende lovgivning om personvern.

 

KONTOER

Det kan være nødvendig å opprette en konto for å bruke visse deler av Nettstedet. Du må aldri benytte en annen bruker av Nettstedets konto uten først å få samtykke til dette. Du må oppgi fullstendig og korrekt informasjon når du oppretter din konto hos oss. Du alene er ansvarlig for aktiviteten i tilknytning til din konto. Vi anbefaler at du holder passordet ditt hemmelig. Du må umiddelbart underrette oss dersom du blir oppmerksom på uautorisert bruk av din konto.

 

Kundeservice

Åpent 08:00 - 22:00 man-søn

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å komme i gang med dugnaden. Kontakt kundeservice på telefon, email eller bruk skjemaet nedenfor.

Email

Send e-post: Klikk her

Åpningstider

08:00 - 22:00 man-søn