Lagerstatus: På lager

Lave bambus ankelsokker (7-pk)

kr 110,- inkl. mva.

Her er de populære ekstra lave bambus ankelsokkene perfekt for trening, eller bare når du ikke vil at sokkene skal synes. Denne typen sokker er ofte omtalt som usynlige eller No-Show. Bambusfibre gir sokkene naturlige antibakterielle og luktfrie egenskaper.

Tjen fra kr 100-120 pr pakke (utsalgspris kr 210-230).

Pris pr 7-pk


Tilleggsinformasjon

Dugnad med sokker

De siste årene har det blitt populært å selge sokker på dugnad. Sokker tar lite plass, gir høy fortjeneste og er enkelt å selge. Vi anbefaler at hver deltager selger mellom 5-10 pakker. Dette vil gi gruppen en fin inntekt, uten at dere trenger å bruke mye tid på dugnaden. Tjen fra kr 100-120 pr pakke (utsalgspris kr 210-230).

Hvorfor bambus?

Har du først kjent bambus mot huden er det vanskelig å gå tilbake. Det er mange grunner til at folk forelsker seg i våre bambussokker. Bambusviskose har en silkeaktig mykhet og oppleves vesentlig mykere, enn for eksempel bomull. Bakterier trives ikke i bambusfibre, noe som gjør bambussokker naturlig antibakterielle. Som mange kanskje vet, kommer ubehagelig lukt av bakterier. Bambus absorberer fuktighet fra huden, holder føttene tørre og eliminerer ubehagelig lukt.


Spesifikasjoner

Type sokk Bambus usynlige sokker
Størrelse One size, 38-45
Farge Hvite / Sorte
Innhold 76% bambusviskose, 21% polyamid, 3 % elastane. Vaskes ved 40 grader.

Dugnadsansvarlig

Dokument som brukes for å få god oversikt over dugnaden.

Last ned

Bestillingsliste

Brukes av alle i gruppen til å skrive ned bestillinger.

Last ned

Brosjyre

Utskriftsvennlig brosjyre for dette produktet.

Last ned

Kundeservice

Åpent 08:00 - 22:00 man-søn

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å komme i gang med dugnaden. Kontakt kundeservice på telefon, email eller bruk skjemaet nedenfor.

Email

Send e-post: Klikk her

Åpningstider

08:00 - 22:00 man-søn